Eerste Urtrack nachtrace verreden

De allereerste nachtrace in onze ULMS endurance serie is een feit. De afgelopen weken hebben we gewerkt aan verlichting langs de baan, en na de eerste test vorige week was het deze week tijd voor de eerste echte endurance race in het donker!

Het was wel even wennen, maar het was wel echt heel gaaf om te doen. Het vergt nóg meer concentratie om in het donker een goed ritme te vinden, en ook inhalen blijkt heel anders dan in het licht. Maar het was wel een super gave belevenis en dit gaan we zeker nog vaker doen.

Uiteraard was Harry met zijn LPM bolide veruit de snelste van het veld. Daarachter was het echter bloedspannend tussen de Aston-Martin van Marco en de Marcos van Dylan. Na 4 heats van 12 minuten was er slechts een paar meter verschil aan het einde van de wedstrijd. Met nog 30 seconden te gaan maakte Dylan een cruciaal foutje en ging van de baan, waardoor Marco net nog de 2e plaats kon bemachtigen.

De stand in het endurance kampioenschap van de ULMS klasse is hiermee als volgt:

 1. Harry W: 40 punten
 2. Marco: 34 punten
 3. Dylan: 30 punten
 4. Roger: 18 punten
 5. Bert: 15 punten
 6. Harry vA: 13 punten

Voorlopig zullen we geen races meer organiseren op de vrijdagavonden vanwege de hernieuwde corona maatregelen. We hopen dat iedereen gezond blijft, en we melden ons weer als het weer kan.

En gewoon omdat het gaaf was, hier nog een keer het filmpje van de test in het donker.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Klaar voor nachtraces!

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor races in het donker! Langs de baan zijn op verschillende plaatsen lampen aangebracht, en ook de auto’s zijn van verlichting voorzien. Afgelopen vrijdag hebben we de eerste test in het donker gereden! Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe gaaf dat is!

De nachtraces maken dit jaar voor ’t eerst deel uit van de ULMS endurance serie. Komende week staat de eerste race in het donker op het programma!

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

En ronde 3 is voor…

Vrijdagavond, 17 September 2021, en dus was het tijd voor ronde 3 in onze sprint-cup series. Deze week sloot ook Frans zich aan, en zo langzamerhand vult het startveld zich weer wat meer.

Uiteraard was er eerst wat tijd om te sleutelen en bij te kletsen, maar al gauw was het tijd om de strijd aan te gaan. Zoals gebruikelijk was het eerst de beurt aan de ULMS serie. Frans had zijn Corvette van stal gehaald en het was weer eventjes wennen om op snelheid te komen. Ook Marco had moeite met zijn Aston, en maakte vroeg in de race een aantal slippertjes. Dylan daarentegen, zette zijn goeie vorm van vorige week goed voort en maakte maar weinig foutjes voor team Corvette. Vooraan waren het toch de LMP bolides van Roger en Harry die zich losmaakten van het GT veld. Na vier keer 3 minuten racen was het vooraan een close-finish voor de LMP’s. De overwinning was voor Harry met 150,9 ronden, op de voet gevolgd door Roger met 150,5 ronden. Ook om de laatste podiumplek was het een spannende strijd, die uiteindelijk net in het voordeel van Marco uitpakte. Marco claimde de 3e plaats met 138,7 ronden, vlak voor Dylan met 138,5 laps. Frans kwam als laatste over de streep met 126 rondjes op de teller.

De finish-volgorde in de ULMS wedstrijd van deze week.

Nu we de eerste triple-header achter de rug hebben ziet de stand in het ULMS-sprint kampioenschap er als volgt uit:

 1. Harry – 58 punten
 2. Marco – 52 punten
 3. Roger – 36 punten
 4. Dylan – 30 punten
 5. Frans – 14 punten.

Na een korte pauze was het dan zover voor de Scaleauto sprintrace van deze avond. Harry zette voor het eerst een nieuwe Porsche in, nadat de oranje Jagermeister Porsche hem zoveel succes had gebracht in de eerste twee races. Marco had wederom een bliksemstart in zijn Audi, maar al snel kwam de Porsche van Harry langzij en nam de leiding over. De Audi van Roger ging ook een stuk beter dan vorige week, maar leek wat motervermogen te kort te komen. Frans kwam aan de start met zijn Dodge Viper, en die was beter uit zijn ‘zomerslaap’ gekomen dan de ULMS-Corvette. De Viper ging lekker! Ook Dylan maakte wederom weinig foutjes in zijn Audi en kon goed volgen. Halverwege de race was het echter paniek in de Porsche pit; de wagen van Harry begon te stuiteren over de baan en moest helaas gerepareerd worden voordat hij door kon rijden. Ondanks dat, kwam Harry toch terug op de baan en wist zelfs ervoor de zorgen dat hij niet als laatste over de finish kwam!

De eerste overwinning van Audi van dit jaar en het eerste podium van de Viper.

Ook in de Scaleauto sprintraces rijden we heats van 3 minuten, en aan het einde van de wedstrijd was het Marco die op het hoogste treetje van het podium mocht staan met 128,9 ronden. Vlak daarachter was het Roger met 128,1 ronden. De derde podiumplek was er voor Frans met 126 ronden. Harry en Dylan sloten de uitslag met 123 en 121 rondjes.

Na de eerste 3 races is Marco aan de leiding gekomen na de pech aan de Porsche van Harry. De stand op dit moment:

 1.  Marco – 56 punten
 2. Harry – 55 punten
 3. Roger – 33 punten
 4. Dylan – 29 punten
 5. Frans – 16 punten.

Volgende week is er geen wedstrijd op de club, omdat er zaterdag een DSC wedstrijd is in Heiligenhaus. Indien er genoeg animo is, zal komende vrijdag wel de club open zijn om te sleutelen en trainen. De week erop zal de eerste endurance race in de ULMS worden gereden!

Geplaatst in Race verslagen | Een reactie plaatsen

Race 2 – 2021

Na een ietwat onwennige start van het nieuwe seizoen vorige week, stonden deze week de 2e edities van de sprintraces in de Scaleauto en ULMS series op het programma. Gelukkig stonden er ook weer meer deelnemers aan de baan; met 4 stuks maar liefst een verdubbeling ten opzichte van vorige week, maar we hopen natuurlijk dat er in de toekomst nog meer enthousiastelingen aan de start komen. Dus: ben je nieuwsgierig en heb je interesse, laat het ons dan weten!

Het startveld in de ULMS klasse

Na een uurtje sleutelen om de bolides startklaar te maken, werd er als eerste geraced in de ULMS serie. Nadat de wagens van Dylan wat extra aandacht hadden gekregen, viel Dylan ook meteen op door hele snelle tijden te rijden! Maar snelheid is niet alles; het gaat er uiteindelijk om dat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt om zodoende zoveel mogelijk ronden af te kunnen leggen in de tijd die de race duurt, en ook dat ging Dylan erg goed af! Toch was het Dylan die op de 4e plaats finishte, maar met slechts 6 rondjes achterstand op Marco die als 3e werd afgevlagd. Vooraan was het heel spannend tussen HarryW en Roger – vers terug van vakantie. Harry had deze week zijn Silk Cut Jaguar ingezet die vorige week niet vooruit te branden was, maar deze week ging die als de brandweer. Na 4 heats van 3 minuten was het uiteindelijk Harry die met 1 rondje voorsprong op Roger er met de overwinning vandoor ging.

De ULMS wagens op volgorde van binnenkomst (rechts naar links)

De uiteindelijke uitslag: Dylan 98 laps, Marco 104, Roger 110 en Harry won dus met 111 ronden.

 

In de pauze was er tijd voor jong talent: De zoon van Roger hield het niet meer vol en wilde ook heeel graag even racen met de auto van papa! De rechte stukken gaan al prima…

Jong talent aan de baan!

 

Als tweede race was het de beurt aan de Scaleauto’s. Net als vorige week was het hier een strijd tussen Porsche en Audi, maar deze week was het 3 tegen 1 in het voordeel van de Audi’s.

Bij de trainingen werd het al snel duidelijk dat de Audi van Roger wat problemen kende, terwijl deze het vorige seizoen toch veruit de snelste van het veld was. Ook in de Scaleauto plukte Dylan de vruchten van nieuwe achterbandjes, waardoor hij gelijke tijden als zijn concurrenten kon rijden.

Het Scaleauto startveld: Porsche vs Audi!

Bij het doven van de startlichten was het de Audi van Marco die er als een pijl vandoor ging. Na een goeie start bouwde hij zijn voorsprong uit tot bijna een halve ronde, maar daarna slopen er wat foutjes in waardoor hij al snel de leiding kwijtraakte. Het werd wel echt heel spannend omdat het veld goed dicht bij elkaar bleef. Uiteindelijk was het wederom Harry die de meeste rondjes had afgelegd bij het vallen van de vlag.

Volle concentratie aan de baan

De overwinning was dus wederom voor de Porsche, die de Audi’s te snel af was. Op een tweede plek was het Marco, op slechts 1 rondje achter Harry die er in totaal 97 had afgelegd. Roger eiste de laatste podiumplek op met 94 rondjes, op de voet gevolgd door Dylan die net naast het podium greep met 93 rondjes.

De finish volgorde in de Scaleauto race.

Na de race werd nog gezellig nagepraat over van alles en nog wat, en vooral over hoe blij we waren dat we weer aan de baan mochten staan. Ondertussen worden ook al wat voorbereidingen gedaan voor de eerste nachtrace die we in November op de kalender hebben staan; verlichting op de auto’s en langs de baan is daarbij van belang, dus er moet wel nog een en ander uitgedokterd worden.

Volgende week is het alweer tijd voor race 3 van dit seizoen, waarin we wederom sprintraces rijden in beide klasses.

Geplaatst in Race verslagen | Een reactie plaatsen

De kop is eraf!

De kop is eraf!

Yes, we kunnen weer! Na een lange verplichte stop vanwege COVID en daarna de zomervakanties, hebben we afgelopen vrijdag vol goeie moed het slotrace seizoen 2021-2022 afgetrapt.

Helaas waren er een behoorlijk aantal clubleden die de eerste race meteen moesten laten schieten om diverse redenen, en daardoor stonden er slechts 2 dappere zielen aan de start deze eerste vrijdagavond van het seizoen. HarryW en Marco hadden er echter veel zin in, en na wat sleutelen om de bolides raceklaar te krijgen, en de spinnewebben van de baan te hebben gehaald gingen ze van start.

Zoals gebruikelijk was de eerste race op het programma die van de ULMS serie. Nieuw dit jaar is dat we sprintraces houden, maar daarnaast ook een apart endurance kampioenschap gaan uitproberen: deze endurance races gaan minimaal 12 minuten per heat duren en er zullen ook een aantal wedstrijden in het donker worden verreden. Maar deze week werd dus gestart met een sprintrace.

Het ietwat magere startveld in de eerste ULMS sprintrace van dit seizoen

Aan de start stonden Harry met zijn Copenhagen gesponsorde Porsche 962 uit het IMSA kampioenschap van 1988, en Marco met zijn vertrouwde Aston Martin GT die in 2014 op Le Mans reed. Extra voorzichtigheid was heel belangrijk deze keer in verband met het ontbreken van baanmarchals, dus uit de baan vliegen werd extra zwaar bestraft. Toch ging de wedstrijd erg lekker, en na 4 heats van 3 minuten was het de Aston die het grootste aantal ronden had afgelegd: 114 ronden vs 111 voor de Porsche.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan de Scaleauto kanonnen. Ook hier kwam Harry met een Porsche aan de start, deze keer een 911 in de kleur van ons koningshuis. Marco probeerde het deze keer met een Audi, en ook in deze wedstrijd waren er geen marchals die gestrande bolides terug in de baan konden zetten.

Porsche vs Audi in de Scaleauto klasse

Deze race was het wel de Porsche die de overwinning opeiste: Met maar liefst 119 ronden lag Harry 5 ronden voor op de tweede plaats, en waren er zelfs meer ronden afgelegd dan in de snellere ULMS serie! Zo zie je maar, snelheid is niet alles.

Volgende week hopen we op wat meer deelnemers aan de start, en een mooi vervolg van de sprintseries in beide klasses.

Heb jij ook zin om eens te proberen?

Neem dan gerust contact met ons op! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Er zijn verschillende raceklasses, of je nou liefst een auto koopt en daar meteen mee kan rijden of ook graag zelf een model bouwt om mee te rijden, het kan allemaal. Meld je even via onze email: info@3.123.220.203, en dan spreken we af wanneer je een bezoekje kunt brengen. Hopelijk tot snel!

Geplaatst in Race verslagen | Een reactie plaatsen

Work in progress

Nadat we vorige keer wat foto’s hebben gedeeld over het aanleggen van kerbstones in de laatste bocht, volgt vandaag het eindresultaat van de werkzaamheden in deze bocht. Maar voordat het zover is, moest eerst worden afgeplakt om blauwe vlakjes te kunnen maken op de witte rand die we vorige week hadden gemaakt.

Afplakken en blauw schilderen

Dat afplakken was natuurlijk een hoop werk, zeker omdat je wil dat alle vakjes straks even groot worden. Als het plakwerk klaar is, dan is het schilderen een peulenschil.

Zo hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren 😉

Als de verf dan een beetje is aangedroogd dan is het een kwestie van de afplaktape verwijderen, en er vooral voor zorgen dat die plakzooi nergens de baan aanraakt. Het eindresultaat mag er best zijn, toch?

Het eindresultaat!

Straks nog de bandenstapeltjes in de binnenbocht in ere herstellen, en dan nog mooie reclamestickers maken om de vangrail aan te kleden. Wordt vervolgd!

 

Geplaatst in Modelbouw | Een reactie plaatsen

En toen lag alles weer stil

Na de zomerstop waren we vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen slotracen, uiteraard met alle voorzichtigheid voor de gezondheid van onze deelnemers. Helaas kwam twee weken geleden het nieuwe bericht dat de coronamaatregelen wederom strenger zijn geworden en daardoor is ook onze slotraceclub weer dicht.

Dat wil zeggen, de races op de clubavonden zijn gestaakt omdat het niet haalbaar is om nog een leuke competitie aan de gang te houden met de huidige restricties. Het clublokaal is daarentegen wel open voor maximaal 4 leden, en we gebruiken nu de tijd om te sleutelen aan de wagens, het bouwen van nieuwe modellen, en het upgraden van de baan. Om jullie toch van wat nieuws te voorzien zullen we de komende tijd wat meer aandacht geven aan onze modelbouw activiteiten.

Langs de kant is de baan schoongemaakt en afgeplakt, klaar voor het schilderen van kerbstones

Afgelopen vrijdag hebben we, na wat testen van nieuwe afstellingen van een aantal DSC wagens, de randen van de laatste bocht voor de finish schoongemaakt, afgeplakt, en voorzien van een laagje witte verf.

De randen zijn afgeplakt en wit geverfd.

Volgende keer zullen we deze laag lichtje opschuren, en voorzien van blauwe vlakjes. Op deze manier voegen we ‘kerbstones’ toe aan onze baan, net zoals bij een echte racebaan.

En zo ziet het er dan uit als de afplaktape weg is!

Volgende keer zien jullie dan het eindresultaat.

 

Geplaatst in Modelbouw | Een reactie plaatsen

Verslag Race 4 – 2020

Het seizoen is ondertussen alweer 4 races oud. Terwijl het buiten ondertussen koud en nat is, en de verwarming en verlichting binnen weer aan mag, werd de 4e race gereden afgelopen vrijdag in ons clublokaal. Er waren veel afmeldingen deze keer; er stonden slechts 3 deelnemers aan de start. Daardoor was het wel makkelijk om 1,5 meter afstand te houden!

Het was tevens de eerste keer dat we zonder raceleiding moesten rijden. In plaats daarvan hebben we een afstandbediening gebruikt, waarbij de coureur op baan 1 meteen ook de enige marchal was en via deze afstandbediening de stroom van de baan kon halen als een van de wagens uit het spoor gevlogen was (wat uiteraard niet gebeurd is… ).

Als eerste kwamen zoals gebruikelijk de ULMS wagens aan de start. En deze keer was het een klassieke Corvette vs Aston battle!

Corvette vs Aston Martin: het startveld van de ULMS van deze week.

Het was ff onwennig in het begin op baan 1, met de dubbelfunctie als coureur/wedstrijdleider, maar dat ging al snel goed. En Luuk ging werkelijk als de brandweer met zijn Aston. Daar waar normaal gesproken tijden onder de 5.0 seconden per ronde niet zomaar doorbroken worden met een GT wagen, stopte de Aston deze week regelmatig de tijdswaarneming op 4.8 seconden! Luuk nam dan ook al gauw de leiding over de wedstrijd en gaf deze niet meer af tot aan de finish. Ook Dylan in zijn Corvette deed het heel goed na wat reparaties aan de wagen, maar moest helaas toch zijn meerdere erkennen in de beide Aston Martins.

De Aston Martins waren oppermachtig deze week.

Na 9 minuten racen was de eindstand als volgt:

 • Luuk: 106 ronden
 • Marco: 101 ronden
 • Dylan: 94 ronden

In de scaleauto klasse was het Audi vs BMW deze week. De BMW Z4 van Luuk was in onderhoud geweest bij HarryW, en dat had de bolide merkbaar goed gedaan. De BMW had nog wat moeite qua topsnelheid, maar maakte veel goed in de bochten.

Audi vs BMW battle in de scaleauto klasse deze week.

Ook de Audi van Dylan had wat ‘tender love and care’ gekregen voorafgaand aan de race, en dat was goed te merken voor de Benjamin in het startveld. De Hankook Audi kwam heel goed mee qua rondetijden, maar helaas was het de concentratie van de coureur die uiteindelijk toch op raakte. De Z4 van Luuk was bij lange na niet meer de langzaamste van het veld, en Luuk eindigde daarmee op een hele mooie 2e plaats. De overwinning was deze week voor Marco.

De winnende Audi in de scaleauto klasse.

De uitslag na 18 minuten racen:

 • Marco: 191 ronden
 • Luuk: 187 ronden
 • Dylan: 179 ronden

Na de race was er nog wat tijd om te knutselen aan de baan. In eerdere weken was er al een begin gemaakt met het schilderen van kerbstones in de bochten, en hieronder is het resultaat te zien van de 1e bocht na heel wat meten, afplakken en geknoei met verf. Maar het resultaat mag er best zijn, toch?

Creatief met verf: we hebben kerbstones geschilderd in de 1e bocht.

Dit weekend was er ook een wedstrijd in het Duitse Heiligenhaus: Naar voorbeeld van de historische Targa-Florio wedstrijden werd daar een wedstrijd verreden in 3 klasses met modelwagens die vroeger aan deze endurance wedstrijd meestreden. Hieronder een foto van de podiumfinishers van de kleinste klasse, die we jullie niet wilden onthouden!

Het podium van de Klasse 1 in de Targa Florio race die verreden werd op de slotracebaan in Heiligenhaus. Twee schitterende Porsche 356’s en een Porsche 550.

 

Geplaatst in Race verslagen | Een reactie plaatsen

Race 3 2020

Deze week was het alweer race nummer 3 van het nieuwe seizoen. Iedereen begint alweer een beetje in het ritme te komen, en kan er weer gewerkt worden aan kleine verbeteringen danwel compleet nieuwe bolides. Met name HarryW, alias ‘de Raaf’, wordt steeds sneller met zijn wagens van vorig jaar, en Frans is een volledig nieuwe Corvette aan het tunen.

De spiksplinternieuwe Corvette van Frans komt ook al goed op snelheid

 

Na een uurtje sleutelen werden alle racers bij de technische commissie geroepen om te checken of alles aan de regelementen voldeed, en daarna was het tijd voor de start van de races.

De endurance was deze week gepland voor de ULMS serie. Nadat de rode startlichten allemaal uit waren, was het ‘gas erop’ en volle concentratie voor 6 minuten knallen op elk van de 4 sporen.  Voor onze Dylan was het de eerste keer dat hij dit jaar aan de start verscheen, en ondanks dat het toch weer ff wennen was kwam het ritme er toch wel weer in. Voor aan het veld was het wederom Roger, die met zijn Pescarolo veruit de snelste was en de 3e overwinning in 3 races naar zich toe trok. Roger begint echt serieus kandidaat te worden voor het kampioenschap! Daarachter was het een stuk spannender tussen HarryW (eveneens in een Pescarolo LMP) en Bert in zijn Mercedes CLR. Die Mercedes vloog ooit de lucht in op Le Mans, maar gelukkig vloog Bert op de juiste manier over de baan naar een mooie 3e plaats.

Vliegende Mercedes CLR op Le Mans

Ook daarachter werd hard gestreden om de 4e en 5e plaats; vooralsnog is Marco met zijn Aston Martin net iets te snel voor de nieuwe Corvette van Frans, die op slechts 3 rondjes achterstand over de finish kwam. Dat lijkt misschien veel, maar het verschil is dan slechts 15 seconden na 24 minuten racen. Hekkensluiter was Dylan, die nog ff moest wennen in zijn eerste deelname van het jaar.

Winnaar Roger zet HarryW op een rondje achterstand

Daarmee was de eindstand van deze wedstrijd als volgt:

 1. Roger: 292 ronden
 2. HarryW: 284 ronden
 3. Bert: 281 ronden
 4. Marco 271 ronden
 5. Frans: 268 ronden
 6. Dylan: 235 ronden

Roger verstevigt daarmee zijn voorsprong in het kampioenschap, met HarryW op een 2e positie en Bert op plaats 3.

Vervolgens kwamen de Scaleauto bolides aan de start. Marco had een bliksemstart op spoor 4, maar vanwege stroomproblemen op die baan was die voorsprong al meteen tenietgedaan na de eerste bocht. Maar goed, uiteindelijk komt iedereen aan de beurt op baan 4 waardoor het voor iedereen gelijk is. Ook in deze race finishte Dylan met het minste aantal ronden. Daarvoor was het erg spannend tussen Bert en Marco die op iets meer dan 5 tellen van elkaar over de streep kwamen, met Bert voorop. De top 3 lag ook zeer dicht bij elkaar, met slechts 1,5 rondje tussen de winnaar en de derde plaats. De uitslag:

 1. Harry v A: 133,00 ronden
 2. Harry W: 132,48 ronden
 3. Roger: 131,59 ronden
 4. Bert: 127,21 ronden
 5. Marco: 126,22 ronden
 6. Dylan 110,07 ronden

Roger en HarryW in nek-aan-nek actie

In het scaleauto kampioenschap ligt Harry van Avesaath aan de leiding met Roger op plaats 2 en HarryW op plaats 3.

De standen zijn altijd terug te vinden op de pagina’s van de verschillende raceklasses. Ga via het menu ‘raceklasses’ naar Scaleauto of ULMS.

Stay tuned: volgende week Race 4!

 

Geplaatst in Race verslagen | Een reactie plaatsen

Verslag Race2 Urtrack 2020

Na een weekje rust vanwege een wedstrijd in Duitsland, was het deze week weer tijd voor de 2e race bij Urtrack. Deze keer was het de beurt aan de ULMS om een 3 minuten race uit te vechten, gevolgd door een lange 6 minuten met de scaleauto’s. Natuurlijk werd er volop nagepraat over het uitvallen van Max bij de GP van Toscane, en ook over de 24 uur van Le Mans die komend weekend verreden wordt. En nadat we onze eigen mini-bolides geprepareerd hadden was het weer tijd voor strijd op de baan.

In de ULMS serie was het wederom Roger die veruit de snelste was in zijn Pescarolo LMP1. Op een paar ronden afstand was het spannend tussen Marco, Bert en HarryW die uiteindelijk op 1,5 rondje van elkaar over de finish kwamen. Aan de staart van het veld was het spannendste: tussen Luuk en Paul zat slechts 0,2 rondjes na 3 minuten rijden.

De Pescarolo van Roger, maar dan in ’t echie.

De uitslag van race 2 in de ULMS klasse:

 1. Roger: 146 ronden
 2. Harry W: 141 ronden
 3. Bert: 140 ronden
 4. Marco: 139,5 ronden
 5. Paul: 131,55 ronden
 6. Luuk: 131,33 ronden

Vervolgens waren de Scaleauto’s aan de beurt. Ook in deze race werden er weinig fouten gemaakt waardoor er lekker geraced kon worden, en het tempo zat er dan ook goed in. Net als in race 1, was Harry van Avesaath met zijn Hankook Porsche veruit de snelste van het veld. In het middenveld was het een stuk spannender, van de tweede tot de 5e plaats zat minder dan 1 minuut na 24 minuten racen. Helaas had de Viper van Paul mechanische problemen waardoor deze als laatste over de streep kwam.

De Hankook Porsche. Hee, in het echt heeft ie grijze velgen 😉

De uitslag van de 2e Scaleauto race:

 1. Harry vA: 275 ronden
 2. Roger: 265 ronden
 3. Harry W: 261 ronden
 4. Marco: 257 ronden
 5. Bert: 255 ronden
 6. Paul: 207 ronden

Volgende week staat race3 van beide klasses op de agenda. Mocht je interesse hebben om een keertje te komen kijken, meld je dan aan via info@3.123.220.203!

 

 

Geplaatst in Uncategorized | 1 reactie