Eerste Urtrack nachtrace verreden

De allereerste nachtrace in onze ULMS endurance serie is een feit. De afgelopen weken hebben we gewerkt aan verlichting langs de baan, en na de eerste test vorige week was het deze week tijd voor de eerste echte endurance race in het donker!

Het was wel even wennen, maar het was wel echt heel gaaf om te doen. Het vergt nóg meer concentratie om in het donker een goed ritme te vinden, en ook inhalen blijkt heel anders dan in het licht. Maar het was wel een super gave belevenis en dit gaan we zeker nog vaker doen.

Uiteraard was Harry met zijn LPM bolide veruit de snelste van het veld. Daarachter was het echter bloedspannend tussen de Aston-Martin van Marco en de Marcos van Dylan. Na 4 heats van 12 minuten was er slechts een paar meter verschil aan het einde van de wedstrijd. Met nog 30 seconden te gaan maakte Dylan een cruciaal foutje en ging van de baan, waardoor Marco net nog de 2e plaats kon bemachtigen.

De stand in het endurance kampioenschap van de ULMS klasse is hiermee als volgt:

  1. Harry W: 40 punten
  2. Marco: 34 punten
  3. Dylan: 30 punten
  4. Roger: 18 punten
  5. Bert: 15 punten
  6. Harry vA: 13 punten

Voorlopig zullen we geen races meer organiseren op de vrijdagavonden vanwege de hernieuwde corona maatregelen. We hopen dat iedereen gezond blijft, en we melden ons weer als het weer kan.

En gewoon omdat het gaaf was, hier nog een keer het filmpje van de test in het donker.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.