En toen lag alles weer stil

Na de zomerstop waren we vol goede moed begonnen aan een nieuw seizoen slotracen, uiteraard met alle voorzichtigheid voor de gezondheid van onze deelnemers. Helaas kwam twee weken geleden het nieuwe bericht dat de coronamaatregelen wederom strenger zijn geworden en daardoor is ook onze slotraceclub weer dicht.

Dat wil zeggen, de races op de clubavonden zijn gestaakt omdat het niet haalbaar is om nog een leuke competitie aan de gang te houden met de huidige restricties. Het clublokaal is daarentegen wel open voor maximaal 4 leden, en we gebruiken nu de tijd om te sleutelen aan de wagens, het bouwen van nieuwe modellen, en het upgraden van de baan. Om jullie toch van wat nieuws te voorzien zullen we de komende tijd wat meer aandacht geven aan onze modelbouw activiteiten.

Langs de kant is de baan schoongemaakt en afgeplakt, klaar voor het schilderen van kerbstones

Afgelopen vrijdag hebben we, na wat testen van nieuwe afstellingen van een aantal DSC wagens, de randen van de laatste bocht voor de finish schoongemaakt, afgeplakt, en voorzien van een laagje witte verf.

De randen zijn afgeplakt en wit geverfd.

Volgende keer zullen we deze laag lichtje opschuren, en voorzien van blauwe vlakjes. Op deze manier voegen we ‘kerbstones’ toe aan onze baan, net zoals bij een echte racebaan.

En zo ziet het er dan uit als de afplaktape weg is!

Volgende keer zien jullie dan het eindresultaat.

 

Dit bericht is geplaatst in Modelbouw. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.