DSC-Euregio met rouwband

 

foto 1 (4)

foto 3 (2)thumbnail_foto 2

Slottrack Niederberg is de halte voor de laatste DSC-Euregiowedstrijd van dit seizoen. Een grote 6-sporige baan staat opgesteld in het clubgebouw. Deze baan heeft alles: een heerlijk lang recht stuk met aan het einde een schitterend aanrempunt, mooie glooiende S-bochten, lange doordraaiers snelle en langzame chicanes en een mooie scenery. De bolides uit de jaren 50, 60 en 70 werden weer uit de slotkoffers gehaald. Voor alle deelnemers en zeker voor de Urtrackers had deze race een speciale lading. Dit was namelijk de eerste DSC-euregio na het verlies van onze slotracevriend René. Een mooi gebaar maakte de organisatie, want na een kort woord van de DSC-Euregio organisator Hanko werd voor aanvang van de wedstrijd door alle deelnemers één minuut stilte gehouden. Ook tijdens het evenement mocht een foto van onze vriend niet ontbreken. Er was een mooie foto afgedrukt en deze bezette een sleutelplek naast de baan. We weten allemaal hoe graag René met oldtimers reed en op deze manier werd hij oprecht herinnerd.

19905307_10155513249014921_1853844084764251765_n

Met dit verlies nog vers in het geheugen stond het groepsgevoel voorop en werd er als groep samen geracet. De vriendschappelijke competitie was deze dag de bindende formule, want er mag en er moet natuurlijk geracet worden met deze in het oog springende modellen. Deze modellen kwamen op de baan nog meer tot leven, zeker aan het einde van rechte stuk waar mooie inhaalacties werden geplaatst. Bedankt aan de organisatie en dank voor de geweldige catering tijdens de middagpauze. Slottrack Niederberg is zeker een bezoek waard en wie weet rij ik hier nog eens een keer een NASCAR-wedstrijd.

See you on track…

foto 2 (3)

foto 4 (1)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.