Classic fun, classic racing, classic story

Afgelopen vrijdag werden de oldtimers weer uit de raceboxen gehaald. De onderlinge verschillen waren aan het einde van streep zeer klein. Het kleinste verschil was slechts één baanhonderdste. Letterlijk het verschil tussen winnen of verliezen, want nummer 1 en 2 in de grote klasse eindigden slechts enkele millimeters uit elkaar.

2017-05-05-PHOTO-00000246

Dank aan onze oldtimervrienden van Slotscheune die de reis vanuit Duitsland naar ons clubje in Urmond hadden gemaakt. Deze ontspannen oldtimer-avonden samen met de mannen uit Slotscheune leveren close racing, mooie foto’s en een goede onderlinge sfeer op. Volgende keer rijden we op de baan van Slotscheune. Zet de Eisenbahner maar koud!

2017-05-05-PHOTO-00000248

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.