Endurance racing: alles geven, niets verwachten.

Team Urtrack maakte haar debuut met een nieuwe rijders-line up tijdens de 6 uren van Speedlines. Michael, Paul, René, Frans en Roger vormden het team. De auto was snel, maar moeilijk te handelen. Toch hield het team haar schouders recht, deed ervaring op en reed de race uit. Het resultaat was een negende plaats en een leuke dag. Lange-afstandwedstrijden kunnen hun tol eisen, maar dat maakt het succes ook zo zoet.

2017-04-15-PHOTO-00000137

In het 1/1 endurance racen maakte Racing Team Nederland haar debuut in de European Le Mans Series op Silverstone. Het team eindigde met hun prachtige LMP 2 Dallara op een tiende plek en deed ervaring op voor de 24 uren van Le Mans. Kortom, het endurance seizoen is weer begonnen.

Voor degene die er niet genoeg van krijgen: de volledige race van European Le Mans Series is terug te zien op youtube. Type in de zoekbalk: replay 4 hours silverstoneRTH_Kwali_Silverstone

Vrolijk Pasen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.