Nieuwjaarsrace

Afgelopen vrijdag werden er champagneflessen ontkurkt en wafels gegeten om de eerste race van het nieuwe jaar een feestelijke tint te geven. Ik denk dat we kunnen stellen dat dit gelukt is. Voorafgaand aan de race werden door de keurmeester meteen de punten op de i gezet. De keurmeester met zijn alziende oog kreeg heel het startveld regel-technische weer op punt. Vervolgens werd tegen elkaar geracet. Sommigen kwamen, zagen en overwonnen, anderen streden voor het podium. Sommigen vochten wiel aan wiel, anderen kampten met technische mankementen. Maar iedereen genoot.

image image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.