Te gast bij Urtrack

Afgelopen vrijdag kwamen Marchel (Den Bosch) en Gilbert (Nieuwegein) afgezakt naar ons Limburgs clubje. Naast slotracewagens namen deze twee graag geziene gasten twee heerlijke worsten mee en een fles alcoholhoudende drank waaraan men zich kon en zou vergrijpen. Zelfs de naam van dit elixir is in nevel gehuld. Daarnaast kwamen Paul Kessels en Ton Schols langs. Ton Schols, die zelf deel uitmaakt van de Urtrackhistorie, stond sinds lange tijd weer aan de baan bij Urtrack. Paul leende de Marcos van Bert en reed hiermee zijn eerste ULMS-wedstrijd. Hopelijk zullen er nog meer deelnames volgen van de slotrace-enthousiastelingen Ton en Paul. Marco leende zijn Corvette aan Ton die deze de sporen gaf op onze houten baan. Het startveld telde 10 rijders en dit ontaarde in een spannende strijd. Maar kenmerkend voor deze wedstrijd was vooral de vriendschappelijke competitie. Marchal en Gilbert genoten van het rijden met hun srp-motoren en draaiden vrolijk hun rondjes. Luuk en Marco legden elkaar het vuur aan de schenen. Frans verloor veel tijd door een kabelbreuk en Dylans auto moest diverse malen de pitsstraat opzoeken met een tandwielproblemen. Rene ging er met de winst vandoor, proficiat.

Na de wedstrijd vond er aan de bar een gezellige afterparty plaats onder het genot van een natje en een worst. En dat is de mooiste einduitslag die je kunt hebben. Competitie op de baan, gezelligheid naast de baan.

Heren, hopelijk tot gauw…

Uitslag:
Rene 312
Bert. 308
Marchal 305
Luuk 304
Marco 301
Paul 299
Ton 286
Gilbert 281
Frans 263
Dylan 244

imageimageimageimage

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.