Wedstrijdagenda en mededeling nieuwe seizoen

Langzaam maar zeker nadert het einde van dit slotraceseizoen. De agenda is ingepland tot aan het einde van dit seizoen.  De seizoensafsluiting zal 8 juli plaatsvinden. Dan is er een bbq en een prijsuitreiking. Voor de volledige agenda klik je op agenda bovenin de balk van deze blog.

in het slotrace seizoen 2016-2017 zullen er enkele agenda-technische wijzigingen plaatsvinden. Let op: dit is mijn voorstel. Mocht je tips of opmerkingen hebben, spreek mij dan gerust even persoonlijk aan.

  1. Op een vrijdagavond zullen twee sprintwedstrijden verreden worden. Eerst een Scaleautowedstrijd daarna een ULMS-wedstrijd. Op deze manier kan iedereen rijden en trekken we als club de meeste mensen op één avond.
  2. Naast deze sprintwedstrijden zullen om een bepaald aantal weken (bijvoorbeeld om de 6 weken) nachtwedstrijden verreden gaan worden. Dit zijn lange-afstandswedstrijden in teamverband. De baan zal aangekleed worden met licht en de auto´s worden voorzien van licht. De wedstrijden worden verreden a.d.h.v. het ULMS-reglement. Een team zal bestaan uit twee of meerdere rijders. Dit zijn open wedstrijden waaraan iedereen kan meedoen. Meer hierover volgt.
  3. De DSC-clubwedstrijden zou ik graag naar een doordeweekse avond schuiven. Bijvoorbeeld één keer in de maand op dinsdag of woensdagavond.
  4. See you@Urtrack

Ik kijk uit naar een gezellig afsluiting en straks naar de 24 uren van Speedlines.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.