Robs racebaan roddelpraatje

Kerst en nieuwjaar staan weer voor de deur en na de korte winterstop gaan we de tweede helft het seizoen in. De eerste helft van het seizoen is in ieder geval gezellig afgesloten. Afgelopen vrijdagavond brandde de lamp in het clublokaal tot in de late uurtjes. Daarnaast zijn er nog enkele nieuwtjes te melden.

 • Marco is aan het bouwen geslagen en ik kijk uit naar het moment dat we als modelbouwvrienden en racevrienden dat mooie modelletje mogen verwelkomen op onze baan. Hieronder een foto van de 1/1 versie en van het model in wording.              imageimage
 • Gilbert heeft overigens het klasse 1-reglement online gezet op de internetsite www.klasse1slotracing.nl. De organisatie timmert hard aan de weg en deze klasse 1 zal in Nederland een volwaardig plekje bemachtigen.
 • image
 • Bovendien wordt er in de wandelgangen gesuggereerd dat een droplikeur-fabrikant Frans benaderd heeft decals te tekenen. Het bedrijf bekijkt de mogelijkheden om eventueel een team te sponseren op onze raceclub. Het bedrijf denkt een nieuwe  afzetmarkt te hebben gevonden.
 •  image
 • Tijdens de 6 uren van Speed 74 heb ik opgevangen van het team Sloefspeed dat de organisatie van de BEL-LMS de mogelijkheden bekijkt om volgend seizoen met srp-motoren te gaan rijden. Niets is zeker, eerst zal hierover vergaderd moeten worden.
 • Michael, leuk dat je er weer eens bij was en een wedstrijdje meegereden hebt. Een deelname met een gouden randje die werd ondersteund door Wim Doveren-tuning.                        image
 • In het Scaleautoclubkampioenschap ontketent zich een spannende driestrijd. Roger, Twan en Harry zijn slechts enkele punten van elkaar verwijderd. Ook de strijd in het DSC-clubkampioenschap belooft spannend te worden. Luuk, Roger en Marco zijn slecht vier punten van elkaar verwijderd. Check de tussenstand! (De ULMS is nog niet up-to-date).IMG-20151212-WA0000

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Robs racebaan roddelpraatje

 1. Marcel schreef:

  Voor iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.