Urtrackuitje naar Speed 74: Blues Brothers en kids on tour.

Op uitnodiging van het beroemde of misschien wel eerder beruchte Blues Brothers-team, bestaande uit Frans U en Marco S, hadden Roger, Harry en Rob zich aangesloten bij deze rock-‘n-rollclub. Na een korte modificatie uitgevoerd door Harry was de politieracer klaar om de confrontatie aan te gaan met de andere teams. Zaterdagmorgen stapte de Urtrackdelegatie in de auto, op naar Hardixveld-Giessendam om deel te nemen aan de 6 uren van Speed 74. De enduro die traditiegetrouw plaatsvindt vlak voor de kerstvakantie. Ook de junioren waren van de partij. Rene, Luuk en Bert droegen met trots de Urtrack teamshirts met Bo-Tech-sponsering. Mooi gedaan jongens! Jullie hebben twee teams verslagen tijdens een uitwedstrijd, dat is een mooi resultaat. Ik heb enkele complimenten mogen ontvangen die bedoelt zijn voor jullie en de teamleider Bert, want het jeugdteam verrast regelmatig vriend en vijand met haar prestaties en daarnaast geeft alleen al de deelname van jullie als jonge rijders het startveld een extra aangenaam kleurtje. Letterlijk en figuurlijk, want de driekleurige Marcos met vuurspuwende uitlaten springt mooi in het oog. Een mooie dag waar de slotraceliefhebberij centraal stond. Dank aan de organisatie die dit alles weer mogelijk maakte. En als kers op de taart reed die Corvette toch wel lekker hard. Ik heb weer eens lekker kunnen knijpen en Roger heeft zelfs een blaar op zijn vinger, een stille getuige van een lekker luidruchtige slotracedag.

imageimage image

image

image image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Urtrackuitje naar Speed 74: Blues Brothers en kids on tour.

  1. Marcel schreef:

    Goed gedaan alle 2 de teams

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.