Het nieuwe seizoen

Binnenkort zal het nieuwe seizoen van start gaan. Sommigen hebben de vakantie achter de rug, anderen genieten op dit moment nog van de welverdiende rust. De clubcompetitie begint op 18 september met de eerste ULMS-wedstrijd, de week daarna zullen de eerste sprintwedstrijden verreden worden in de Scaleauto-klasse. Voordat we met clubcompetitie beginnen zijn er nog enkele andere activiteiten. Voor de DSC-liefhebbers vindt 5 september een DSC-wedstrijd in Witten plaats. Natuurlijk staat ook in het begin van dit seizoen de tweede zes uren van Urtrack op het programma en wel op 10 en 11 september.

De jeugd heeft in ieder geval een mooie race-achtige vakantie achter de rug. De foto’s hier onder spreken voor zich. Daarnaast beproefde Rudi Munten met zijn Mini Cooper zijn geluk op het circuit van zolder. Schaal 1/1 blijkt ons clublid goed af te gaan.

Organisatie: onder het kopje organisatie draaiboek wedstrijdleiding vindt u de informatie met betrekking tot de kalender van dit seizoen en de opzet van de clubcompetitie voor 2015/2016.

Hieronder de vakantiekiekjes.

IMG-20150824-WA0006

Rudi in actie op circuit Zolder

IMG-20150825-WA0003

Cedric met Max Verstappen

IMG-20150821-WA0002

Luuk in het Ferrarimuseum

IMG-20150729-WA0006

René op het podium van de Hockenheimring.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.