6 uren Urtrack 2015: exit Bison II en welkom 13D

De organisatie van de 6 uren van Urtrack heeft besloten dat de komende editie gereden zal worden met 13D-motoren. Er zal afscheid genomen worden van de Bison II. Eerder maakte Geert Mertens al bekend dat de 6 uren en de 24 uren van Speedlines in 2016 in Diepenbeek verreden zullen worden met 13D-motoren en bij Speed 74 in Hardinxveld werd al een 6 uren verreden met 13D-motoren . De organisatie van Urtrack speelde ook al met dit idee. De aankomende editie wordt dit dus in de praktijk gebracht. Zeker voor de deelnemers die willen deelnemen met LMP-wagens biedt deze beslissing meer keuzemogelijkheden wat betreft de body.

Welke motor er gekozen wordt zal bekend gemaakt worden op deze blog. Zeker is dat in de Nederlands-Belgische lange-afstandsracerij het Bison II-tijdperk ten einde loopt.

6_uren

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.