5 slotrace-noemenswaardigheden in Diepenbeek

  1. Roger kwalificeerde de bluesbrothersmobiel op een tweede plek op de startgrid.
  2. Het Bluesbrothers-team deelde tijdens de wedstrijd voor het eerst in de historie van de modelbouwsport boetes uit voor te hard rijden. De lichtbalk op de politiecorvette gaf het streng doch rechtvaardig handhavingsbeleid symbolisch weer.
  3. Team Urtrack behaalde een pole postion en een tweede plek met een ex-vierentwintigurenwapen. Daarnaast behaalde het team de felbegeerde startplek voor de 24 uren van Diepenbeek 2015.
  4. Urtrack junior legde in het begin van de wedstrijd het doorwinterde A-team het vuur aan de schenen. De drie mannen vochten zich met hun Marcos GT naar een knappe derde plek, proficiat. Bert je mag trots zijn op je pupillen.
  5. Urtrack junior scoorde wederom een startplek voor de 24 uren van Diepenbeek. De teamcaptain besloot deelname vooralsnog uit te stellen en daarom ging de startplek in eerste instantie naar het Bluesbrothers-team. Deze moesten helaas verstek laten gaan vanwege een detentie. Polder racing zal de vrijgekomen plek graag opvullen.

Een geslaagde deelnamen met drie Urtrackteams…

Dank aan de organisatie.

imageimage

De sterke arm der wet

De sterke arm der wet

image

image

image

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.