6 uren Speedlines preview

image

Komende zaterdag staat de 6 uren van Diepenbeek op het programma. Voor velen de voorbereidingswestrijd voor de klassieker in juni, de 24 uren van Speedlines. Team Urtrack zal gaan deelnemen met een Porsche Spyder en de strijd aangaan om een startplek te verdienen voor de 24 uren. Een oude vertrouwde LMP-bolide wordt van stal gehaal om dit doel te realiseren. Ook de jeugd staat weer aan de baan onder begeleiding van Bert. Streden de mannen nog individueel in het SJC-kampioenschap, zaterdag strijden ze gebroedelijk voor een mooi plekje in het algemeen klassement. En… Voor de eerste keer in de Urtrackhistorie: “They’ll never get caught. They’re on a mission from God. The most dangerous combination since nitro and glycerine. They’re back.” De Bluesbrothers in een Urtrack-rock-‘n-rolljasje zullen deelnemen aan de wedstrijd. Deze mannen rijden met een Corvette  die natuurlijk prima past bij de Amerikaanse bluesbrotersact.

Drie teams aan de baan tijdens de 6 uren. Met andere woorden nagenoeg de hele club. Urtrack zal van ieder team het inschrijfgeld sponseren. Het afgelopen seizoen hebben we als club de handen uit de mouwen gestoken tijdens evenementen en klusmomenten, de club laat dit graag blijken aan de hand van deze sponsering. Veel succes en plezier toegewenst aankomende zaterdag.

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.