Een jubelkreet voor de junioren

Een schouderklopje op de blog is op zijn plaats voor: Cedric, Luuk en René. Mannen jullie hebben weer laten zien dat jullie over het nodige slotracetalent beschikken. Als vaandeldragers van onze raceclub hebben jullie in Swisttal tijdens het SJC-kampioenschap de club op een voortreffelijke manier op de kaart gezet. Cedric en René deden goede zaken voor het kampioenschap. Jullie zijn hard op weg naar een podiumplaats in dit kampioenschap. Ook Luuk liet zich weer zien met een zesde en zevende plek, goed bezig. In het kampioenschap is voor Stijnen junior nog het een en ander mogelijk als we de tussenstand bekijken. Op naar Diepenbeek dus en dat geldt ook voor René en Cedric, want de spanning is te snijden in klassement. Let’s go!

Kijk voor het raceverslag en de uitslagen op www.speedlines.be

10665674_1475427949384165_541608914106415970_n

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.