Scaleautostrijd Zwanenburg

image

De tweede ronde van het SJC-kampioenschap werd verreden in Zwanenburg. Afgelopen zaterdag reisden de drie jeugdige Urtrackgladiatoren ondersteund door hun oefenmeesters af naar de slotarena in Zwanenburg. De jongelingen hebben zich in het heetst van strijd van hun beste kan laten zien. Ondanks het feit dat het trio geen enkele race-ervaring had op plastic racebanen waren ze niet te stoppen. RenĂ© gaf zijn Audi de sporen en vocht zich knap naar een tweede plek op het ereschavot. In de kwalificatie toonde de rijder al zijn snelheid met een rondetijd van 7.304 goed voor een vijfde startplek. Rene, je mag trots zijn op dit eindresultaat. Een tweede plek is een mooie beloning voor een wedstrijd die je goed ten einde hebt gebracht, deze mag je in je zak steken. Luuk kwalificeerde zich als zevende. De snelle Steindenaar stuurde de door Bert opgebouwde Scaleauto naar een vijfde plek algemeen. Goed gedaan, een mooi resultaat en wederom een ervaring op een nieuwe baan die op de slotrace-cv bijgeschreven kan worden. Gaan we van Luuk nog meer mooie dingen zien in de toekomst? Ik denk het wel… Cedric legde Robin traditioneel het vuur aan de schenen in de kwalificatie. Slechts drie honderdste verschilde de eerste en de tweede startpositie van elkaar. Een veelbelovende start, maar slotracen is een mechanische sport en dat moest de jonge Munten helaas deze dag ervaren. Maar een veldslag verliezen is nog geen kampioenschap verliezen. Cedrick, gewoon doorgaan, want verliezen incasseren maakt de racer alleen maar sterker.

Rudi, Frans en Bert zeer fraai dat jullie met de Urtrackmannen zijn afgereisd naar Zwanenburg en de enthousiaste Urtrackjunioren hebben voorzien van technische en mentale ondersteuning. Cerdic, René en Luuk, jullie zijn waardige slotracers. Ik heb namelijk vernomen dat de onderlinge sfeer een mix was van gezonde competitie en sportiviteit en hiervoor zorgen voor een groot gedeelte de deelnemers. Hiermee bedoel ik zowel de jeugd van Speedlines als die van Urtrack. Geert, bedankt dat je de organisatie weer op je nam. Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder de steun van de alom bekende Speedlinesaanhang. Daarnaast stelde Keizer Tom de racebanen waarop dit event verreden werd beschikbaar, dank daarvoor. Ronde twee van het juniorkampioenschap ligt weer achter ons. Conclusie: de SJC-uitjes garanderen bij Urtrack plezier voor jong en oud.

image

image image image image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.