ULMS

image

De jacht op de GT-titel en de LMP-titel is geopend. Aan de kop van het veld streden Harry en Rudi om de winst. Rudi wist met zijn nieuwe Audi R-10, goed voor een nieuw baanrecord, Harry net voor te blijven, het dou einigde in dezelfde ronde. Cedric volgde gestaag met een derde plek. Wim werd vierde en wist Luuk met zijn GT achter zich te houden. Luuk reed een knappe wedstrijd en won de GT-klasse met een vijfde plek algemeen, netjes gedaan. Maurice koos voor de British racing green Bentley en scoorde een zesde plek algemeen. Marco werd met zijn nieuwe Corvette zevende, voor Rene en Frans. Frans zette een nieuwe McLaren op de baan, duidelijk te zien dat deze rijder het modelbouwen goed in de vingers heeft.

  1. Harry  355.34 lmp
  2. Rudi 354.95 lmp
  3. Cedric 350.03 lmp
  4. Wim 323.23 lmp
  5. Luuk 320.58 gt
  6. Maurice 312.80 lmp
  7. Marco 312.01 gt
  8. Rene 306.64 gt
  9. Frans 304.48 gt
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.