Gezellige scaleauto seizoensstart

image

Het was een geslaagde eerste clubavond. Er barste een hevig strijd los tussen plaats 2,3 en 4. Harry behaalde nimpt de 3 plek met het kleinst mogelijke verschil, één baanhonderdste. Twan gooide hoge ogen met zijn prachtige nieuwe Zent Porsche. Ook Rudi verfraaide het veld met een in het oog springende nieuwe BMW Z4. Helaas had de regerend Scaleautokampioen deze avond het geluk niet aan zijn zijde, wegens problemen met de aandrijving moest de BMW verschillende malen de pits bezoeken. Op de plaatsen 6,7 en 8 eindigde Marco, Luuk en Frans, met een onderling verschil van slechts 10 ronden. Het was duidelijk te merken dat deze drie rijders zich kostelijk amuseerde aan de slotracebaan. Urtrack verwelkomde twee gastrijder: Marcel en Gilbert van Geinslot. De mannen reden met de twee Porsches naar plaats 9 en 10. Ook Dylan was weer van de partij, de junior gaat zijn eerste volledige seizoen in. Naast het racen was er ook tijd om Roger, onze voormalige voorzitter, even in de bloemen te zetten en te bedanken voor zijn inspanningen ten behoeve van de club. Roger, namens Urtrack bedankt voor je bewezen diensten en we zien je graag in de toekomst aan de baan en natuurlijk actief voor de club.

Cedrick, proficiat met je overwinning een sterk begin van het seizoen. Naast deze puike prestatie is op een clubavond als deze de goede sfeer en de gemeenschappelijk hobbybeleving tevens de grote winnaar.

Volgende week ULMS…

Bedankje namens de club.

Bedankje namens de club.

De uitslag:

 1. Cedrick 314.55
 2. Roger 307.94
 3. Harry 30756
 4. Rob 307. 55
 5. Twan 302. 95
 6. Marco 296. 30
 7. Luuk 288.31
 8. Frans 280.68
 9. Marcel 278.35
 10. Gilbert 271.76
 11. Dylan 238.07
 12. Rudi 209.00

image image

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.