6 uren nieuws

Urtrack verwelkomde afgelope vrijdagavond Gilbert en Marcel van Geinslot. Beide rijders kwamen trainen voor de aankomende 6 uren van Urtrack. De mannen bevestigen dat ze met een Courage LMP zullen deelnemen aan de wedstrijd. Hieronder de Geinslotters in actie tijdens de Scaleautowedstrijd.

image

image

Nieuwe deelnemer bevestigd.

Verder bereikte de Urtrackredactie het slechte nieuws dat het team van Henning niet zal deelnemen aan de eerste 6 uren van Urtrack. Daarmee komt er een plek vrij. Deze is echter alweer opgevuld door een Belgisch team. Andre en Patrick en uit Dison zullen namelijk deelnemen aan de wedstrijd. Met deze deelname is het Belgisch-Nederlands aandeel in de wedstrijd mooi in evenwicht. Het deelnemersveld bestaat nu uit vier Nederlandse teams en vier Belgische teams.

vlag ned       vlag belgie

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar 6 uren nieuws

  1. Marchel schreef:

    Het was erg leuk om de seizoen start mee te maken, vooral de gezellige ontspannen sfeer!!! Leuke uitdagende baan met toch wel wat tricky puntjes en inderdaad de nodige data op gedaan voor de 6- uurs. We komen zeker nog eens trainen……!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.