Zomerstop

Beste mensen,

De zomerstop is ingegaan, de komkommertijd is aangebroken. Van tijd tot tijd zullen er nog wat stukjes verschijnen op de blog. Het laatste weekend van augustus gaat de club weer officieel open. De Europa Trophy voor twee-liter-prototypes uit de jaren 60 en 70 zal de aftrap zijn voor het nieuwe seizoen. Op de blog is een nieuw kopje online: organisatie. Hier vindt u het wedstrijddraaiboek terug, het handboek voor het indelen van de wedstrijden en de taakverdeling onder: wie doet wat. Let op: taakverdeling is under construction.

image

Zomerstop, lichten uit.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.