The road to Diepenbeek VII

Afbeelding1

Op dit moment wordt er door gastheer Geert Mertens stevig onderhoud gepleegd aan de Speedlines Super Speedway. Alles wordt in gereedheid gebracht want, de Speedlinesarena vormt komende zaterdag en zondag het decor voor de vijftiende editie van de 24 uren van Speedlines. De monsterrace zal zaterdag om klokslag 16 uur van start gaan en finishen om 16 uur zondag 29 juni. 8 teams strijden 24 uren lang om de titel en de eeuwige roem. De uren van de waarheid naderen en in Nederland en België staan diverse slotraceteams in de startblokken om deel te nemen aan deze klassieker. In de Urtrackfabriek worden de laatste voorbereidingen getroffen.`The Night Train coming to Diepenbeek´

Klik hier voor het Urtrack-anthem.  

02c184633aa4a140fc1568778bc339eb

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar The road to Diepenbeek VII

  1. marcel schreef:

    heel veel suc6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.