Clubkampioenschappen

In de Scaleautoklasse is de kampioen bekend. Rudi Munten is de eerste Scaleautoclubkampioen. Rudi, proficiat! In de laatste wedstrijden streden drie rijder met drie verschillende auto’s om de titel. Dit jaar heeft Urtrack een volledig seizoen gereden met deze klasse. Doorgaans stonden er grote startvelden aan de start en waren de wedstrijden spannend, meer hierover tijdens de seizoensafsluiting.

20140418_203538

De Audi R8 GT van Rudi Munten goed voor de eerste Scaleautotitel

Volgend jaar zien we misschien de nieuwe Viper op de baan. Deze auto zal de diversiteit van het veld vergroten. Dankzij de contacten van decals4all met het Spaanse Scaleauto zijn er enkele modellen beschikbaar.

IMG-20140616-WA0002

IMG-20140616-WA0001

IMG-20140616-WA0000

ULMS

Komende vrijdag zal de definitieve ranglijst van het ULMS-kampioenschap bekend worden. ┬áBij de LMP’s is er nog een hevige strijd gaande tussen de nummer 2 en 3 in het kampioenschap, Cedric en Maurice. Maar ook de LMP-titel van Roger is nog niet veilig. Bert zal komende vrijdag zijn GT-titel kunnen vieren. Uit betrouwbare bronnen heeft de redactie van de Urtrackblog vernomen dat Bert volgen jaar met een LMP gaat rijden. De GT-kampioen is op dit moment al bezig met de voorbereidingen. Deze beslissing is er een van sportieve aard, want volgend jaar zal een andere rijder GT-kampioen kunnen worden.

Motor Racing - FIA World Endurance Championship - WEC- 'Prologue' Official Test Days - Paul Ricard, France

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.