Wat een race! 24 uur spanning, drama en geluk

Afgelopen weekend hebben wij, de autosportliefhebbers, kunnen genieten van een prachtige editie van de 24 uren van Le Mans. Audi kwam als winnaar uit de bus, maar in het sportscarracen anno 2014 krijgt het merk het vuur aan de schenen gelegd van Toyota en Porsche. Ook in de GT-klasse waren de gevechten van een hoog amusementsgehalte. Ferrari, Corvette, Porsche en Aston Martin streden tegen elkaar met dikke GT’s, deur aan deur. Voor volgend jaar staat de deelname van Nissan in de snelste klasse al vast. Volgt Ferrari? De tijd zal de speculaties wegnemen. Het lijkt erop dat gouden tijden aanbreken voor Le Mans en het WEC-kampioenschap.

Teaser: Nismo@Le Mans 2015

le-mans--millenium-racing-forfait-10349-1-P

P.S

Binnenkort worden de standen van het clubkampioenschap bijgewerkt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.