ULMS-avond

Het telsysteem werkte gelukkig weer naar behoren en alles was dus gereed voor een Le Mans-achtige raceavond. 5 LMP’s en 5 GT’s maakten hun opwachting aan de startlijn. Daarnaast verwelkomde Urtrack Wim en Maurice die dit seizoen het nodige gewicht in de schaal leggen in de LMP-klasse. In de wedstrijd waren het Roger en Cedric die vooraan het tempo bepaalden. Na een titanengevecht was het verschil op de baan slechts één ronde in het voordeel van Roger. Bert scoorde een mooie vierde plek algemeen (eerste GT). Marco volgde daarachter gestaag met een vijfde plek algemeen voor Rob met de zwarte Audi LMP. Aansluitend eindigde Rene, Frans en Luuk. Een gezellig slotraceavond en zo’n avond wordt, zoals het hoort, afsloten aan de bar met een koel pilsje en voor sommige iets sterkers uit mediterraanse oorden. Volgende week Scaleauto! Twan heeft al het nodige gesleuteld aan zijn Porsche deze avond, maar ook gezorgd voor een volle koelkast, dank daarvoor!

imageimage

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.