Scaleautochampionschip

De wedstrijd die afgelopen vrijdagavond plaatsvond heeft een positiewissel in de bovenste gelederen van de ranglijst veroorzaakt. Harry leidt nu de dans om het Scaleautokampioenschap met slechts één punt voorsprong op Twan. Wederom zagen we een spannende strijd tussen Rudi en Harry. Daarachter was het ook spannend.  Het verschil tussen plaats 5 en 6 bedroeg maar één ronde in het voordeel van Rob. Bert zette de Porsche van Rob flink onder druk na de materiaalpech van de Porsche. Team Porsche heeft besloten om haar wagens met aluminium motortandwielen uit te rusten. René liet zich van zijn beste kant zien deze wedstrijd. Hij reed met zijn Audi naar een prachtige vierde stek. Volgende wedstrijd start dit aanstormende talent in de snelste groep, netjes gereden René.  Roger verraste vriend en vijand met uitermate snelle rondetijden in de training. Helaas moest de Mercedesrijder de wedstrijd staken vanwege technische problemen.  De tussenstand is bijgewerkt. Nog twee wedstrijden te rijden in deze klasse en vergeet niet: het einde kroont het werk!

20140418_203538

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.