ULMS-nieuws

Roger zal komend seizoen gebruik maken van ultra lightweight technology. Met de ultra lichte Pescarolo-versie is de rijder van plan om progressie te boeken in het LMP-kampioenschap. Het project staat nog in de kinderschoenen, maar zal waarschijnlijk voor volgend seizoen raceklaar zijn.

image

Daarnaast kunnen we nog melden dat Bert ook werkt aan een nieuwe racemonsters. Rijdt de Steindenaar volgend jaar nog met de Marcos GT? Een McLaren staat al in de lak en een nieuwe BMW Z4 in de Vitaphone kleuren wordt raceklaar gemaakt. Bert kiest volgend jaar ook voor een GT, hopelijk zien we dan de exentrieke Mclaren aan de start of de nieuwe BMW. Maar Bert zal de komende ULMS-wedstrijden weinig risico nemen en op zeker spelen, want de GT-titel 2013/2014 ligt voor Bert binnen handbereik.

image

Ook Rob werkt aan een nieuwe LMP. Volgend jaar zal er gereden worden met een Lola-LMP. Het onderstel is van HVA-makelij, de lak en de body zijn afkomstig uit de slotracekelder van Bert Hochtenbach en de decals getekend door Frans. Deze Lola bestaat nagenoeg volledig uit Urtrack onderdelen.

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.