Porsche behoudt de leiding

De Porsche van Twan neemt de leiding steviger in handen na de overwinning afgelopen vrijdag. De coureur reed een nette wedstrijd en behaalde een rondenaantal dat voldoende was om de concurrentie te verslaan. Harry en Rudi vochten een bloedstollend gevecht uit op de baan. Minuten lang reden de twee rijders, de één gewapende met een Jagaur de ander met een Audi, naast elkaar. Marco, die in de snelste groep startte ondervond onverklaarbare problemen en moest vele male de pitstraat bezoeken. Bert eindigde op een 5e plek voor René, Luuk en Frans. 9 rijders aan de start en ook daarna aan de bar, gezellig.  In het kampioenschap voor Scaleauto’s zijn er nog  vier wedstijden te rijden. Het belooft een mooie strijd te worden. O ja… En voor de liefhebber! Het broodje bapao is terug van weggeweest.

20140418_211840

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.