Scaleauto contest

Het belooft een spannende competitiestijd te worden in het scaleautokampioenschap. De drie rijders die op dit moment het klassement aanvoeren, Twan, Rudi en Harry, zijn slechts 3 punten van elkaar verwijderd. Wordt het a.s. vrijdag een Audi of een Jaguar die de stijd om het klassement gaat aanvoeren of blijft het een Porsche? Of gebeuren nog andere onverwachte dingen? Hopelijk krijgen we vrijdag een episch gevecht voorgeschoteld in de Urtrackarena. Na vrijdag wordt duidelijk wie de beste kaarten heeft om de eerste ongekroonde scaleautokoning te worden. See you friday on track.
imageimageHankook_KTR_Porsche_911_GT3R_2011_Fuji_test

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.