Urtrackers@Diepenbeek

Beste Urtrackers,

De afgelopen weken is er menig uurtje gespendeerd aan de voorbereidingen van de 6 uren van Diepenbeek, trainen, auto’s bouwen, etc. Velen onder jullie zijn hiermee al enkele weken bezig en morgen is de grote dag. Dan staat nagenoeg de voltallige club aan de baan om deel te nemen aan de lange-afstandswedstrijd. Voor Urtrack een speciale editie, voor het eerst neemt de club met twee teams deel. De club is bereid om haar steentje bij te dragen. Het inschrijfgeld van beide teams wordt daarom vergoed door Urtrack. Velen van jullie, die morgen deelnemen, steken veel tijd en energie in onze club. Vandaar dat Urtrack graag iets voor jullie terugdoet in de vorm van een financiĆ«le bijdrage. Veel succes en dat het morgen een sportieve en gezellige dag mag worden in Diepenbeek.

Urtrack

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.