15 anniversary 24 hours of Diepenbeek

Dit jaar is het de vijftiende keer dat de mythische 24 uren van Diepenbeek plaatsvindt. Urtrack is een van de vaste aandelen in dit evenement. Gastheer Geert doet er, samen met zijn club, alles aan om de geschiedenis rondom deze wedstrijd in kaart te brengen. Voor de 6 uren en de 24 uren is een wall of fame ingericht. Hierop zijn foto’s en affiches uit vervlogen tijden te zien. Daarnaast pronkt een foto van iedere winnende auto trots aan deze muur. Zeker voor de deelnemers die al meerdere starts achter hun naam hebben staan is deze wall of fame zeer spraakmakend.

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.