Clubwinkel

Bij de vergadering werd besloten om de clubwinkel op te heffen. De club zou alleen nog banden in voorraad houden. Dit weekend is echter besloten dat ook de banden bij Frans in de winkel verkocht gaan worden. Voor alle duidelijkheid: de clubwinkel koopt geen nieuwe materialen meer. Voor slotracebenodigheden kan men nu dus bij Frans terecht. Op deze manier is er meer controle over de voorraad. Frans houdt alles in eigen beheer. De materialen die nu in de clubwinkel hangen worden nog verkocht, maar worden niet meer aangevuld.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.