6 uren Urtrack

Achter de schermen wordt er druk gelobbyd om op 20 september 2014 een 6 uren wedstrijd te organiseren. Op dit moment zijn er twee teams, buiten de thuisteams, die zo goed als zeker bevestigd hebben deel te nemen. Deze wedstrijd zal de eerste lange-afstandswedstrijd in de geschiedenis worden op Urmondse bodem. Een belangrijke vereiste voor dit evenement zijn voldoende deelnemers. Hieraan wordt hard gewerkt. Binnenkort zal ter promotie van dit evenement een poster verschijnen. De blog houdt u op de hoogte.

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.