Geen pech hebben, is al mazzel genoeg

We kunnen stellen dat er genoeg potentie zit in de nieuwe bolide van Harry. Een nieuw chassis en een extra licht kapje dat Bert slapeloze nachten bezorgde is goed voor snelle rondetijden op de thuisbaan. De lay-out ziet er strak uit en de wagen heeft een goede wegligging. Op naar Dison! Rudi en Harry namen afgelopen zondag onder de vlag van Urtrack deel aan de eerste Belgische Le Mans wedstrijd van het nieuwe seizoen. De snelheid zat er goed in tijdens de kwalificatie, een kabelbreuk ondermijnde echter genadeloos de glorie die in het verschiet lag. Vervolgens werd binnen team Urtrack besloten om de jetflag te wisselen, dit bleek in de wedstrijd de verkeerde keuze. De goden waren Harry en Rudi niet gunstig gezind, want in de wedstrijd liet tot drie keer toe het contactpunt los. Noodgedwongen pitstops waren het gevolg. Team Urtrack had kunnen strijden voor een podiumplaats, maar het mocht niet zo zijn. Als, als, als… Zelfs de aanwezigheid van urtrackgoeroe Bert en de daaruit voorkomend aura had dit keer geen invloed op het lot van team Urtrack. Op naar de volgende wedstrijd, de potentie is aanwezig. Ondanks het verloop van de westrijd hebben we enkele stille getuigen, zie onderstaande foto, die bewijzen dat het een gezellige slotracedag was afgelopen zondag. Rest mij nog de woorden van veldheer Avesaath te citeren: “Een verloren veldslag is nog geen verloren oorlog”.
image

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.