Scaleauto Junior Championschip

Afgelopen zaterdag werd in Diepenbeek de laatste ronde van het scaleauto junior kampioenschap verreden. Cedric vertegenwoordigde Urtrack. Hij reed een puike wedstrijd: in de sprintwedstrijd werd hij tweede en in de hoofdwedstrijd eerste. Dit resultaat was goed voor een tweede plek algemeen. De vechtlust en rijstijl die de rijder aan de dag legde maakte Rudi Munten een trotse vader. Het Scaleauto junior kampioenschap is het afgelopen seizoen een succesvolle formule gebleken. Het circus telde drie wedstrijden en wordt zelfs tot in Spanje, de thuisbasis van Scaleauto, gevolgd. Een pluim is op zijn plaats voor Cedric en René. Ze scoorde op hun thuisbaan in de tweede ronde van dit kampioenschap een eerste en tweede plek en gaan daarmee de boeken in als de eerste Urtrackers die van zich lieten spreken in dit kampioenschap. Het kampioenschap was niet mogelijk geweest zonder Geert Meertens, die gedreven door passie voor de sport het kampioenschap organiseert. Daarnaast dank aan iedereen die de organisatie de afgelopen races steunde en hielp.

IMG-20140315-WA0002 IMG-20140315-WA0007 (1)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Scaleauto Junior Championschip

  1. marcel schreef:

    proficiat goed gedaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.