Scaleauto: Urtrack got’s talent

De negen rijders die deelnamen aan de scaleautowedstrijd afgelopen vrijdagavond hadden te maken met ongewone baancondities. Het voltage was één volt lager dan normaal, veel grip op baan 2 en 3 en weinig grip op baan 4. De baan was maagdelijk schoon bij aanvang van de wedstrijd, goed werk baanpoetsers! Naarmate de wedstrijd vorderde nam de grip toe. Harry gaf de Jaguar de sporen en reed solide naar een eerste plaats. Daarachter was het dringen geblazen, het veld zat dicht bij elkaar. René slaagde erin om de subtop aan te voeren, een knappe prestatie die werd beloond met een tweede plaats. Het verschil tussen plaats twee zes bedroeg slechts 4 ronden. De snelle junior slaagde erin weinig uit de baan te vliegen en het hoofd koel te houden op de moeilijke baan 4. Rudi en Roger waren per slot van rekening niet ver weg en zette de René herhaaldelijk onder druk.  Kortom, een knappe prestatie. Altijd fraai als een junior van zich laat spreken in de kop van het veld. Dit hebben we al meerdere malen gezien dit seizoen, zowel van René, Luuk en Cedric.  Het klassement wordt op dit moment aangevoerd door Twan. Wie staat er bovenaan de tabel na de seizoensfinale en mag zich de eerste scaleautoclubkampioen noemen?  En… Zijn de auto’s nu meer aan elkaar gewaagd, nu we op 11 volt  rijden? Dit vormt stof ter discussie voor aan de bar, vergeet niet uw drankkaart mee te nemen.

20140307_214114

Concentratie aan de baan

  1. Harry 218.78
  2. René 210.90
  3. Roger 209.78
  4. Rudi 209. 59
  5. Twan 208.58
  6. Rob 206. 36
  7. Cedric 198.58
  8. Marco 197.67
  9. Luuk 195.67
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.