Eerste overwinning Twan

Een spannende en gezellige wedstrijd vrijdagavond. Twan, die van start ging in de eerste heat, trok de overwinning naar zich toe. Proficiat Twan, met de eerste overwinning in het scaleautokampioenschap. Zelf probeerde ik de Porscherijder nog onder druk te zetten, maar materiaalpech gooide roet in het eten. Na een pitstop heb ik nog een geweldig gevecht uitgevochten met Bert, Marco en Luuk, allemaal nagenoeg in dezelfde ronde tot aan de finish. Het verschil tussen plek 2 en 3 -Rob en Bert- bedroeg slechts acht baanhonderdsten. We zagen een mooie race van Luuk, die liet zien dat hij beschikt over een portie gezonde vechtlust. Hij greep net naast de tweede plaats, maar Luuk heeft heel netjes gereden. De avond werd afgesloten met een gezellige uitloopronde aan de bar die duurde tot in de late uurtjes. De tussenstand is bijgewerkt en we hebben een nieuwe leider in het kampioenschap.

Hankook_KTR_Porsche_911_GT3R_2011_Fuji_test

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.