Audi VS Porsche

Acht deelnemers stonden vrijdag aan de start om een gooi te doen naar de overwinning in de clubwedstrijd voor Scaleauto’s. In de eerste groep, meteen in de eerste heat, barste een spannend gevecht los tussen Rudi en Roger. 8 minunten lang werd er gestreden om enkele baanmeters. Rudi zette 314.60 ronden als maatstaaf neer op de teller. In de tweede groep was het Twan die de lakens uitdeelden met zijn Hankook Porsche. Zelf was ik in een prachtig gevecht betrokken met Cedric en zijn Audi, de strijd om de derde plaats algemeen. Tegen het einde van de westrijd was de spanning volop aanwezig: kan Twan Rudi verslaan of is het rondenaantal van Rudi voldoende? Twan kwam maar 29 baanhondersten te kort op Rudi, Porsche tegen Audi, close racing. Roger moest wegens enkele kleine technische problemen diverse pitstops maken. Rene scoorde een zevende plek en sprokkelt op deze manier punten om te klimmen in het kampioenschap. Frans rijdt naar een achtste plaats. De sympathieke slotracer stijgt wederom een plek in het kampioenschap. Frans heeft nog geen enkele wedstrijd gemist. Op esthetisch vlak scoort Bert zeker weer punten, wat blijft die BMW Z4 een lust voor het oog. De tussenstand wordt deze week bijgewerkt.

  1. Rudi 314. 60
  2. Twan 314. 31
  3. Rob 311. 15
  4. Cedric 307. 60
  5. Roger 305. 75
  6. Bert 292. 33
  7. Rene 277. 36
  8. Frans 271. 31

imageimage

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.