De jeugd aan zet

Een wedstrijd voor de jeugd, die opzet is geslaagd. Afgelopen zaterdag waren een tiental jonge slotracers te gast bij Urtrack voor de tweede ronde van het Scaleauto Junior Kampioenschap. Enthousiast werd er gestreden voor een ereplaats in de ranglijst of om de prijs voor beste inzetter. Onder de vlag van Urtrack kwalificeerde Rene zich op pole position en veroverde in de wedstrijd de tweede plek. Cedric racete met zijn mooie Jaguar naar de eerste plek in het totaalklassement. Beide heren proficiat. Maar wat is een wedstrijd winnen zonder een goede sfeer. Het was volle bak in het clublokaal van Urtrack. De enthousiaste kinderen werden aangemoedigd door de waarschijnlijk nog enthousiastere ouders. Voor beide partijen was het daarom genieten. Aan de baan strijd en aan de bar gezelligheid dat is de juiste formule. Dit alles werd in banen geleid door Geert Meertens. De organisator van het kampioenschap is een ware slotrace leerkracht en een begenadigd spreker. Geert voorziet de kwalificatie, de race en de prijsuitreiking van passend commentaar. Erg leuk voor de jeugd en dit geeft het evenement kleur. De grootste overwinning deze dag is dan ook het feit dat de jeugd van Diepenbeek en Urtrack zich gebroederlijk van zijn beste kant heeft laten zien. Samen de hobby uitoefenen, dat stond centraal deze middag. De jeugd heeft de toekomst. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen en dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de organisatie: bar, inkoop, wedstrijdleiding, etc.
Voor uitslagen en verdere informatie: www.speedlines.be
Hieronder al enkele foto’s van de wedstrijddag, een foto zegt meer dan duizend woorden. Meerdere foto’s volgen deze week.

image

image

image

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De jeugd aan zet

  1. blokken silvia schreef:

    Het was een hele leuke dag. De sfeer en gezelligheid zat er goed in. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Voor herhaling vatbaar.

    groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.