Scaleauto

De junioren testen afgelopen clubwedstrijd hun auto´s voor het Junior Scaleauto Championschip dat komende zaterdag zal plaatsvinden bij Urtrack . Een mooi resultaat jongens! Met de zwaardere auto´s hebben jullie netjes gereden tussen de andere scaleauto’s.  Roger boekt een overwinning, proficiat. Bert heeft een nieuw racewapen ter beschikking, een mooie BMW Z4. Twan moest helaas de strijd staken vanwege een kabelbreuk, maar: ´the Porsches will be back!´  Frans deed ook goede zaken voor het kampioenschap. In de tussenstand zien we dan ook enkele wijzigingen.

  1. Roger 307,74
  2. Rudi 293,85
  3. Bert 293,78
  4. René 290,74
  5. Cedric 284,04
  6. Frans  277,56
  7. Twan 234,75
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.