Another one bites the dust!

De laatste clubwedstrijd van 2013 leek een prooi te worden voor Twan. De betrouwbare Porsche-rijder kwam echter enkele ronden te kort. Harry was het die net voor Michael, na een spannende wedstrijd, de strijd wist te winnen. Zelf heb ik heerlijk gestreden met Michael. Ik moest het onderste uit de kan halen om onze snelle Duitse vriend voor te blijven. Dat zijn de gevechten die we willen! Michael behaalde een mooie tweede plaats. René en Luke waren ook weer van de partij en maakten elkaar op sportieve wijze het leven zuur. Dank aan de stand-in wedstrijdleider Marco, voor het in banen leiden van de eerste groep. De tussenstand wordt binnenkort bijgewerkt.

Na de wedstrijd werd er nog druk gesleuteld in de pitstraat. Daarvan getuigt de onderstaande foto. Iedereen prettige kerstdagen toegewenst en een goed uiteinde. Maar houd de blog in de gaten, want Frans is namelijk in de pen gekropen. Binnenkort komt er een mooi artikel op de blog over de nieuwe Slot.it regelaar.

Frans en René in hun element.

Frans en René in hun element.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.