Aston Martin wins!

Toen ik op de club binnenkwam waren de veteranen al druk aan het trainen. Wim, Maurice, Michael en Frans zorgden voor de nodige baanactiviteit. Vandaar dat ik dacht: ‘Er is genoeg grip op baan.’ Helaas, een misrekening. Samen met mijn Audi kwam ik tijdens de wedstrijd niet lekker uit de verf. Opzienbarend was de overstap van Wim: van LMP naar GT. Hij ruilt zijn supersonische Dome S101 in voor een Porsche 997. De man uit Landgraaf slaagde erin om met deze Porsche een derde plaats algemeen te scoren. Michael bleef de Porsche twee ronden voor en doet daarmee goede zaken in het clubkampioenschap. Maurice zette in eerste instantie de toon deze avond. Hij sloot de eerste groep winnend af. Maar dan! Er moesten nog twee LMP vedettes van start: Roger en Harry. Harry schoot pijlsnel weg en leek de anderen geen kans te gunnen. In de laatste 5 minuten gaf echter de pion van de geleasde Audi R18 de pijp aan Maarten. Harry werd gedegradeerd tot ridder te voet en moest de stijd staken. Deze avond won de betrouwbaarheid en wel in de vorm van de Aston Martin LMP met Roger aan de regelaar. De Muscle Milc toonde zijn krachten!
Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen.

De tweede startgroep

De tweede startgroep

Strijdend ten onder

Strijdend ten onder

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.