3 scaleauto’s binnen enkele meters!

Vrijdagavond maakten zeven scaleauto’s hun opwachting aan de start. Al snel bleek Harry de rijder te zijn die twintig punten zou pakken deze avond. Daarachter was het echter dringen geblazen. Roger en Michael leverden een voor de toeschouwer spectaculair gevecht. Soms zelfs deur aan deur! Dit soort gevechten doet denken aan de tijden dat er bij Urtrack met DTM auto’s op de baan werd gestreden. Strijd op het scherps van de snede! Het verschil tussen Michael en Roger was 5 baanvakjes! Vervolgens waren Frans, Bert en ik aan de beurt. Uiteindelijk kwam ik met mijn Porsche tot 312.33 ronden. Slechts één baanvak verschil met Roger. Heerlijk om zo competetief te racen! Bert eindige als 5e net voor René en Frans. René die startte in de snelle groep moest helaas enkele malen de pits bezoeken. Geplaagd door pech eindigde onze enthousiaste junior op een 6e plek. Verder valt er nog te melden dat in de pitbox druk werd onderhandeld . Het succes dat Harry heeft met de Jaguar blijkt vruchtbaar te zijn voor het Engelse merk. Ger heeft namelijk vrijdag een Jaguar gekocht. Hopelijk mogen we deze groene kat binnenkort op de baan verwelkomen.

 

 1. Harry 313.03
 2. Roger 312.34
 3. Rob 312.33
 4. Michael 312.29
 5. Bert 290.88
 6. René 280.14
 7. Frans 272.80

20131206_221336

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 reacties op 3 scaleauto’s binnen enkele meters!

 1. marcel schreef:

  heel mooi om te zo dicht bij elkaar

 2. marcel schreef:

  fijn om te horen dat het zo spannend was

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.