Un petit concours DSC

Vrijdagavond stonden zes rijders aan de start voor de tweede ronde van het clubkampioenschap DSC. Luuk kampte met materiaal pech. Als gevolg daarvan was het vader Marco die het familieduel wist te beslechten in zijn voordeel. Racen is strijd! Bert en Rene leverden een spannend gevecht dat duurde tot de laatste minuut. Bert Won met een kleine voorsprong, proficiat aan oldtimer fan Bert. Met de tweede wedstrijd achter de rug kunnen we concluderen dat Rene met de kleine Jaguar E-Type, tot dusver, een sterke indruk maakt in deze klasse. Kan hij deze lijn vasthouden? De tijd zal het leren. De wedstrijd verliep onder de supervisie van Harry. Hieronder de uitslag:

Bert 284,96
Rene 283,33
Michael 280.96
Frans 277,74
Marco 276,56
Luuk 242,92

etype E-TYPE JaguarSERacing etyperoadster

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.