Pas op de jeugd. Je weet niet hoe ze zich ontwikkelen zal.

Op 12 april aanstaande zal Urtrack deelnemen aan de 6 uren van Diepenbeek. Speedlines Diepenbeek organiseert deze wedstrijd. Voor deelname aan deze enduro is een juniorenteam geformeerd. Luuk, Cedric en Rene vormen de kern van dit team. Zij zullen ondersteund worden door Frans en Bert. Voor het eerst in de geschiedenis zal een juniorenteam actief zijn onder de vlag van Urtrack. Een mijlpaal in de Urtrack geschiedenis.  De blog houdt u op de hoogte over deze ontwikkeling.

4854431477_a189f0014b

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.