Scaleauto

Vrijdag  was het wederom  een gezellige clubavond. Bijna iedereen was aanwezig. Ook Roger is terug. Het lijkt erop dat hij de verbouwing achter de rug heeft een weer back on track is. De koelkast was goed gevuld en het bonnensysteem werkt… Nou ja.. Er stonden 10 rijders aan de start en doordat wij nu indelen naar de stand van de laatste wedstrijd zag het startveld als volgt uit:

Groep A: Rudi, Michael, Cedric, Roger en Twan. Groep B: Bert, Frans Harry Rene.

Helaas heeft Rob de wedstrijd moeten missen aangezien zijn 1:1 auto wat temperatuur problemen had en een pitstop moest maken. Als je naar de uitslag kijkt valt het wel op dat de body er steeds minder toe doet en de eindronden dicht bij elkaar liggen. Volgens mij wil Rudii op de foto achteraan in beeld, laten zien hoe groot het stuk stokbrood is dat hij besteld heeft.

Uitslag

Harry    330.71   Jaguar

Rudi     323.79  Audi

Michael  313.96   BMW M3

Roger    309.68   Mercedes

Twan     303.68   Porsche

Cedric   298.71   Audi

Rene     296.76   BMW M3

Bert     292.02  Mercedes

Frans    282.77   Mercedes

foto 3 foto 2

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.