Het onverwachte wisselen

Het was de wedstrijd van het onverwachte wisselen. Harry met een GT en Cédric en Rudi met een LMP. De familie Munten scoorde gelijk een eerste en tweede plaats. Ook Ger was weer terug van vakantie en actief aan de baan. Harry heeft met René zijn Corvette gereden en moest in de langzaamste GT groep rijden. Volgens Frans was dit een aparte ervaring voor Harry, ‘wellicht ziet hij nu eindelijk in dat GT het echte racen is’. Marko had helaas veel materiaal pech. Wij denken dat zoon Luuk de auto gesaboteerd had. De tussenstand is bijgewerkt en te vinden op deze blog.

foto 1 (1)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.