Rush: Everone’s driven by something

De meesten van jullie zal het niet ontgaan zijn. Rush, de nieuwe film over de titanenstrijd tussen Niki Lauda en James Hunt draait op dit moment in de bioscopen. Het verhaal tussen de twee kemphanen in het wereldkampioenschap Formule 1, met als hoogtepunt de titelstrijd in 1976. De twee karakters worden mooi neergezet. De playboy Hunt en de rustige Lauda zijn de hoofdpersonages in de film. Natuurlijk zijn er sommige details die niet kloppen met de werkelijkheid. Desondanks is de film volgens onder andere Rudi het bekijken waard. “De film ademt de sfeer van de jaren zeventig prachtig uit en de Formule 1-auto’s van die tijd worden gedetailleerd in beeld gebracht.” Benieuwd wie de film nog meer gaat kijken en wat de reacties zijn. Voor de liefhebber in elk geval het bekijken waard!

83141        RUSH

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Rush: Everone’s driven by something

  1. marcel schreef:

    het loont zich de moeite om te gaan kijken ,mooi verhaal en vooral mooie auto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.