Pitpost: nieuwtjes uit de pitstraat

ULMS: De ‘nieuwe’ LMP van Roger werd gespot in de pitstraat. Hopelijk zien we deze LMP snel in competitie. Ziet er goed uit!

 20131025_221303

Scaleauto: De laatste Scaleautowedstijd telde 12 deelnemers. De onderstaande foto toont bijna het gehele startveld op de bar. Het grootste startveld in dit kampioenschap tot nu toe. Een goed teken! Drie wedstrijden verreden, drie verschillende winnaars: Rudi, Robby en Harry. Wie wint de komende wedstrijd? Krijgen we een nieuwe winnaar of gaat een van de voorgaande winnaars met de eer strijken?

20131025_202830

 

DSC: Dat Michael een passie heeft voor oldtimers is al lang bekend. Enkele malen per jaar racet onze Duitse vriend zelfs met een 1/1 oldtimer op de befaamde Nordschleife. Zien we Michael straks bij de DSC 1/24 wedstrijden met een Chaparral 2D aan de start?

800px-BonnierChaparral1966-06-03_

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.