Sluw als een kat het Duitse geweld te slim af: Jaguar wins the battle!

Een wedstrijd met drama en geluk, een vol startveld van twaalf auto’s en de goedgevulde ijskast zorgden vrijdagavond voor een aangenaam slotracedecor. Bert was gelukkig weer van de partij, aangesterkt en wel. Vrijdag ontslagen uit het ziekenhuis en vrijdagavond aan de baan, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bert, namens de club een aangenaam en vlot herstel toegewenst. Scaleauto! Dat betekent gelijk materiaal en spannende wedstrijden. Ditmaal werd de belofte waargemaakt. Harry was de snelste man met zijn Engelse Jaguar. Proficiat! Het belooft echter nog een spannende strijd te worden. Rudi, die de wedstrijd moest staken wegens een kabelbreuk, legt Harry qua tijden het vuur aan de schenen. Luuk slaagde erin om het familie duel te beslechten in zijn voordeel. Hij bleef Bert en Marco voor en eindigde op de 6e plaats. Cedrick was de snelste junior die een mooie podiumplaats scoorde. Ook René maakte een goede indruk. Na geplaagd te worden door pech klokte de junior mooie rondetijden. Roger is Back! Met een 5e plaats. Wat gaan we nog zien van deze Mercedes? Tussen Bert en Michael was het eveneens spannend, het onderlinge verschil was minder dan een ronde. Dank aan de keurmeester en de wedstrijdleider voor de organisatie van de wedstrijd. Deze werkwijze brengt meer structuur. Een geslaagde avond. De tussenstand vindt u terug op de blog.

Uitslag race 3

 1. Harry  227,15
 2. Rob 224, 70
 3. Cedric 221,06
 4. Twan 215, 74
 5. Roger 207,97
 6. Luuk 205, 94
 7. Bert 202, 94
 8. Michael 202, 13
 9. René 201, 34
 10. Marco 197, 36
 11. Rudi 136, 00
 12. Frans 131, 00

20131025_210234

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sluw als een kat het Duitse geweld te slim af: Jaguar wins the battle!

 1. marcel schreef:

  Bert ook heel veel sterkte gewenst namens marcel,anita & kevin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.